Informatii Livrare

Livrare prin curier

Transportul este asigurat prin Fun Courier in peste 5500 de localitati din Romania.

Pret distribuiţe curier cu ramburs: 15,35 Lei + Tva/primul kilogram, iar în cazul în care coletul are mai mult de 1 kilogram se percepe pentru fiecare kilogram suplimentar o taxă de 0,85 Lei + Tva

Pentru localitatile care se afla in afara retelei Fun Courier se percepe o taxa de 0.8 lei/km + TVA, taxa care este platita de catre client iar kilometrii suplimentari sunt calculati o singura data, doar dus, fata de cea mai apropiata filiala Fun Courier

Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, în aceste situații veți fi contactat și anunțat de un agent de vânzări.


În cazul în care clinetul nu poate fi contactat la data și ora stabilită pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care agentul de vânzări va încerca să contacteze telefonic  clientul din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulată.


Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 din depozitele aflate la nivel national, comenzile care intră după ora 14:00 urmând a fi expediate doar ziua următoare.